WhatsApp

Workshop zelfhypnose

Blog post decorative header

Leer zelfhypnose: ontgrendel je innerlijke kracht

Heb je je ooit afgevraagd hoe hypnose werkt en hoe je de kracht van je eigen geest kunt benutten? Hypnose Hoorn biedt nu een boeiende workshop aan waarin je de kunst van zelfhypnose kunt leren. Deze drie uur durende workshop belooft niet alleen inzicht te bieden in de geheimen van hypnose, maar ook een persoonlijke transformatie dat je leven voorgoed kan veranderen.

Wat is zelfhypnose?

Zelfhypnose is de kunst om je eigen bewustzijn te sturen naar een diepe staat van ontspanning en focus. Het is een vaardigheid die je kunt leren en gebruiken voor verschillende doeleinden, zoals stressvermindering, het verbeteren van zelfvertrouwen, het aanpakken van slechte gewoonten, en nog veel meer. Met zelfhypnose ontgrendel je de verborgen kracht van je geest en krijg je controle over je gedachten en emoties.

Wat kun je verwachten van de workshop?

Onze zelfhypnose workshop is een interactieve en informatieve ervaring, ontworpen om je te begeleiden door de fascinerende wereld van hypnose. Hier is een glimp van wat je kunt verwachten:

  • Leer de grondslagen van hypnose: Ontdek de basisprincipes van hypnose, hoe het werkt en waarom het zo krachtig is.
  • Zelfhypnose technieken: Leer praktische zelfhypnose technieken die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven.
  • Stressvermindering: Ontdek hoe zelfhypnose stress kan verminderen en ontspanning kan bevorderen.
  • Persoonlijke empowerment: Leer hoe je zelfhypnose kunt gebruiken om je zelfvertrouwen te vergroten en je doelen te bereiken.
  • Praktische oefeningen: Ervaar zelfhypnose door middel van begeleide oefeningen en krijg hands-on ervaring.
  • Koffie, thee, fris en een verrassing: Geniet tijdens de workshop van verfrissingen en een speciale verrassing die je leven positief zal veranderen.

Voor wie is de workshop?

Onze zelfhypnose workshop is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke groei, stressvermindering, zelfverbetering en het ontdekken van de kracht van de geest. Of je nu nieuw bent in hypnose of al enige ervaring hebt, deze workshop biedt waardevolle inzichten en technieken die voor iedereen toegankelijk zijn.

Praktische Informatie

  • Duur: 3 uur
  • Minimaal aantal deelnemers: 4 personen

Neem contact op

Ben je klaar om de reis naar zelfontdekking te beginnen? Wil je leren hoe je zelfhypnose kunt gebruiken om positieve veranderingen in je leven te bewerkstelligen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur ons een bericht met de knop hieronder. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze zelfhypnose workshop, waar je de sleutel zult vinden tot het ontgrendelen van je innerlijke kracht en het transformeren van je leven.

Workshop hypnose

€75,- / per persoon

Hypnose Hoorn is aangesloten bij:

CAT Collectief Alternatieve Therapeuten 2023 GAT Geschillen Alternatieve Therapeuten 2023 Stichting Hypnose - Vermeld op hypnose.nl Jeffrey Stephens Certified Hypnotist

Onze website is cookievrij! 🍪

Copyright 2016 - 2024 ©

Privacybeleid