WhatsApp

Ervaringen met Hypnose Hoorn

Al 8 jaar lang brengen wij met hypnose positieve veranding in het leven van onze cliënten

Wil jij ook je leven op een positieve manier veranderen?

Neem dan nu contact op voor een gratis kennismaking met hypnose!

Nu contact opnemen

Mijn zoon heeft een super fijn kamp gehad!

"Ik heb mijn zoon laten behandelen omdat hij op schoolkamp zou gaan. Hij is heel gevoelig wat anderen van hem vinden en bevriest dan in het contact maken met zijn medeleerlingen. Ik denk dat we het beiden wat spannend vonden zo'n eerste kennismaking met hypnose, maar de kennismaking met Gerrie voelde voor mij meteen goed. Gerrie heeft een rustige, vriendelijke uitstraling wat maakt dat je je op je gemak voelt. Na de behandeling van mijn zoon merk ik dat hij veel spraakzamer is geworden en hij praat goed verstaanbaar. Voorheen mompelde hij binnensmonds. Mijn zoon heeft een super fijn kamp gehad! Hierna ben ik zelf onder hypnose gegaan bij Gerrie. Ik zie het zelf als een soort helende reis en ik wilde mezelf dit cadeau doen. Na de behandeling heb ik het gevoel dat ik veel positiever in het leven sta. Al was ik wel al positief ingesteld maar ik laat me niet meer zo snel meeslepen in de negatieve emoties van anderen. Het lukt me dan beter om er iets positiefs tegenover te zetten. Ook voel ik me sterker en ben ik minder angstig. Ik kan veel duidelijker aangeven als ik het ergens niet mee eens ben. Voorheen was ik geneigd om te denken "laat maar zitten". Al met al voel ik me als mens veel krachtiger. Als ik me dan toch niet lekker voel pas ik zelfhypnose toe. Gerrie super bedankt en ik kan het iedereen aanraden om bij Gerrie onder hypnose te gaan!"

Sandra december 2023

Het heeft mijn leven veranderd

"Ik kwam bij Gerrie omdat ik last had van een zeer hoge gevoeligheid voor geluid, bijvoorbeeld voor burengeluiden. Dit leverde veel stress en moeheid op en belemmerde me nogal. Vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak bij Gerrie waardoor ik nog dieper in de hypnose kon komen. Hij is een fijn mens en heel goed in zijn werk. Na de eerste sessie voelde ik direct dat het veel met me had gedaan. Er was veel losgemaakt wat in de dagen erna kon zakken en landen. De tweede sessie was ook weer erg fijn en deed wederom veel, in positief opzicht. Nu kan ik zeggen dat er een heel grote verandering heeft plaatsgevonden m.b.t. mijn reacties op geluid. Het is er nog wel maar in lichte vorm. Ik ben er echt heel erg blij mee. Het heeft mijn leven veranderd. Ik voel me meer ontspannen en minder moe bijvoorbeeld. Voor een relatief klein bedrag kan Gerrie een op jou aangepast thema inspreken. Zo kun je thuis altijd een hypnose ‘ondergaan’ die speciaal voor jou gemaakt is. Ik luister er zeker een paar keer per week naar; heerlijk en het doet me goed. Ik ben erg blij dat Gerrie op mijn pad gekomen is. Hij heeft me ontzettend geholpen. Ik raad het iedereen aan!"

Jessica december 2023

Geen onzekerheid meer!

"Gerrie, ik wil je nog even een keer bedanken. Ik ben door de sessie nu echt de persoon geworden die ik wil zijn, zonder enige onzekerheid, schaamte of beperkende overtuigingen. Heel bijzonder 🙏🏻"

Bram oktober 2023

Ik rook niet meer

"Beste Gerrie, Naar aanleiding van de enthousiaste ervaring van mijn vrouw heb ik ook maar een afspraak gemaakt om een sessie aan te gaan om te stoppen met roken. Ik ben nu een aantal dagen verder en het heeft geholpen. Ik rook niet meer dankzij jou. Heel erg bedankt Gerrie."

Jan oktober 2023

Na 40 jaar gestopt met roken

"Ik ben 55 en rook al vanaf mijn 14e. Een hele tijd dus. Ik ben blij dat ik bij jou onder hypnose ben geweest want ik rook niet meer. Ik kan het bijna niet geloven want ik heb van alles geprobeerd. Via jouw ontspannen sessie is het gelukt. Ik heb nog wel mijn momenten maar die kan ik makkelijk weg wuiven. Dank je wel Gerrie."

Winy september 2023

Het voelt weer opgeruimd

"Hallo Gerrie, Dankjewel voor de vorige behandeling. Het ging heel diep en ik voel dat er heeeel veeeel is opgeruimd. Het was een wonderbaarlijke ervaring om in het hogere bewustzijn van mijn dochter aanwezig te mogen zijn en haar perspectief te ervaren. De wijze waarop gezocht werd of de verschillende oorzaken iets met het probleem te maken hadden was zo efficiënt, waanzinnig! En dan telkens de keuze om het al dan niet nu tot de opruim actie over te willen gaan: geniaal! Het zoeken voelde als zoeken in een grote meerdimensionale computer en het opruimen voelde als het toestaan van het losrukken van hele vast aangekoekte wondpleisters. Pijnlijk en vermoeiend maar de enige juiste stap! De pleisters waren nodig toen, maar om de wond verder te laten helen moeten ze er nu af. Zo iets…. Na ja, hoe het dan ook precies gaat…. Het werkt! jippie!!! 😀🥳🍀🤩"

Anoniem april 2023

Nieuw vertrouwen in mijzelf

"Gerrie heeft een holistische kijk op de mens. Dit vond ik een zeer prettige manier van samenwerken. De behandelingen hebben mij zeer geholpen op mijn weg naar herstel. Ik heb meerdere behandelingen gevolgd bij Gerrie en elke behandeling was prettig en effectief. Door Gerrie heb ik weer vertrouwen gekregen in mijzelf en ik ben hem daar zeer dankbaar voor."

Nicole april 2023

Ik eet minder!

"Ik vond de sessie een heel aparte ervaring maar wel een prettige ervaring. Ik merkte eigenlijk meteen al dat ik minder op kon en ook minder behoefte had aan eten. De kilo's gaan er langzaam vanaf, maar ze gaan er wel af en dat is het allerbelangrijkste. Ik ben dus erg tevreden over het resultaat."

Jori januari 2023

Ik was gevoelig voor geluid

"Ik heb bij Gerrie aangeklopt, omdat ik zeer gevoelig ben voor geluid en dan vooral voor omgevingslawaai. Harde muziek, machines, brommers….. Na één behandeling heb ik al resultaat! Voorbeelden: mijn manicure heeft altijd vrij ‘stevige’ muziek op staan en meestal vraag ik haar dit zacht of uit te zetten. Dit keer registreerde ik pas halverwege de behandeling dat de radio àànstond! Hetzelfde merk ik als ik in een file toevallig naast zo’n ‘bonkende’ auto sta. Ik registreer het, maar word er niet meer beroerd van, zoals voorheen. De behandeling zelf is zeer ontspannen, Gerrie heeft een prettige stem (niet onbelangrijk bij hypnotherapie!:), is rustig, heeft een luisterend oor en gaat concreet naar de kern van je probleem. Het is dus geen ‘praat’-therapie, maar een ‘doe’-therapie. Ik vermoed dat ik na een tweede behandeling helemaal klaar ben. Een heerlijk vooruitzicht!"

Ludmilla september 2022

Ik sta weer in mijn kracht

"Ik kwam bij Gerrie om zicht te krijgen in oude gevoelens/patronen die ik graag los wilde laten. Gerrie zocht de verdieping in mijn verhaal en gaf mij de keus: je kan achteromkijken of vooruit vol in je eigen kracht komen staan. Gerrie voelde de situatie goed aan, want hier lag ook een grote wens op kort termijn. Tijdens de hypnose sessie mocht alles er zijn; Gerrie gaf de ruimte om het proces zijn gang te laten gaan. Er kwam veel los, maar er was vooral het krachtige gevoel hoe ik mij ga voelen als ik volledig in mijn kracht sta vol zelfliefde vanuit mijn hart. Tot de dag van vandaag werkt de sessie nog positief door. Gerrie is in staat om op een warme, empathische manier snel tot je onderbewuste door te dringen om het resultaat te bereiken wat je zou willen. "

Els augustus 2022

De pijn is verminderd

"Vorige maand heb ik een sessie gehad voor de pijn in mijn rug die ik heb vanwege slijtage en 2 hernias in mijn rug. Gerrie legt het allemaal goed uit en stelt je op je gemak. Ik heb de sessie als prettig ervaren. In de afgelopen maand heb ik gemerkt dat de scherpte van de pijn minder is en de stijfheid ook verminderd is. De pijn is niet weg maar is wel dragelijker geworden. "

Joyce april 2022

Ik ben pijnvrij!!

"Na 16 jaar chronische pijn in slechts één enkele sessie pijnvrij!!! Wonderbaarlijk!"

Anoniem juni 2021

Het werkt!

"Na 1 sessie ging het twee weken goed met mij. Daarna had ik echter een terugval. Ik ging terug naar Gerrie en vertelde hoe het ging. Hij had vertrouwen dat het na nog 1 keer mijn klachten voorgoed over zouden zijn. Dit bleek ook waar! Hij liet met een oefening zien dat mijn onderbewustzijn daadwerkelijk "mee wilde werken". Hij liet zonder dat ik dit zelf bewust deed mijn hand die ontspannen hing, bewegen. Dit was heel bizar, maar wel heel interessant om een keer mee te maken. Ik kreeg er na deze demonstratie nog meer vertrouwen in. Geheel terecht. Ik zal anderen met wat voor klacht dan ook, van nagelbijten tot stoppen met roken of angstaanvallen, dit zeker aanraden! Probeer het, wellicht werkt het net zo goed als bij mij!"

Patricia januari 2018

Vol vertrouwen achter het stuur

"In november ben ik bij Gerrie geweest omdat ik niet lekker in m’n vel zat en omdat ik niet meer durfde auto te rijden. Ik wilde heel graag weer vertrouwen in mezelf en in het leven hebben, en ik was benieuwd wat hypnosetherapie voor mij kon doen. Het gesprek met Gerrie en de hypnose zelf heb ik als heel prettig ervaren, maar in eerste instantie had ik eigenlijk niet het idee dat het iets voor me gedaan had. Totdat mijn zus tijdens het kerstdiner aan me vroeg of ik alweer auto had gereden. ‘Nee’, antwoordde ik, ‘maar ik durf het wel!’ Ze moest lachen. En het was ook gek, want ik had nog steeds niet gereden, maar opeens voelde ik wel dat er iets in mij wezenlijk was veranderd. Een week later zat ik zonder enige angst en vol vertrouwen achter het stuur. Blijkbaar had mijn onderbewuste even tijd nodig. En voor de rest zit ik inmiddels ook veel beter in m’n vel, dus het zal echt wel geholpen hebben! Ik kan in elk geval iedereen aanraden om het eens te proberen."

Stefanie november 2017

Ik durf weer auto te rijden

"De hypnose therapie was een heel aparte ervaring. Ik ging erheen omdat ik angstig was met autorijden. Ook durfde ik steeds minder te ondernemen omdat ik bang was dat er iets ergs kon gebeuren. Het zat allemaal in mijn hoofd waardoor ik steeds minder durfde. De hypnose vond ik grappig en apart. Het voelt net alsof je in een diepe slaap bent maar je bent er wel bij en je hoort alles. Na een week merkte ik al verschil, ik had zin om auto te rijden. Dat gebeurde daarvoor nooit. Ook durfde ik weer de snelweg op. Een heel verschil met voor de behandeling. Ik had ineens vertrouwen in mezelf en was niet bang dat er wat zou gebeuren. Ook durfde ik weer activiteiten te ondernemen, ik wou weer op vakantie of een dagje naar Amsterdam bijvoorbeeld. Voor de behandeling zou ik dit vermeden hebben. Het is niet dat de angst helemaal weg is maar wel voor een groot deel. Als ik merk dat ik iets eng vind doe ik het gewoon. Voor de behandeling had ik het vermeden. Dit is het grootste verschil wat ik merk na de behandeling. Ik kan het iedereen aanraden. Bedankt gerrie!"

Chica september 2017

Sociaal erg vooruit gegaan

"Ik heb vooral op sociaal gebied naar mensen toe veel vooruitgang geboekt. Op mijn vakantie heb ik bijvoorbeeld veel nieuw contact gemaakt."

Jorg februari 2017

Al 10 maanden niet gerookt

"Na 25 jaar te hebben gerookt en meerdere stoppogingen te hebben gedaan, was ik er in januari 2017 echt helemaal klaar mee. Ik wilde zo graag stoppen met roken maar had extra hulp nodig om dit te kunnen doen. Daarnaast was ik zo bang om veel aan te komen en werd ik altijd erg chagrijnig van het stoppen. Al een tijd had ik overwogen om hypnose te proberen maar durfde het niet goed omdat ik me er geen voorstelling van kon maken over hoe dit zou zijn. Nadat een vriendin van mij bij Gerrie was geweest, besloot ik om toch de gok te wagen en er open in te stappen. De wil was er en heb me gewoon overgegeven aan hetgeen dat komen ging. Gerrie was uiterst vriendelijk en legde mij goed uit wat er zou gaan gebeuren, ik voelde mij erg op mijn gemak. Na de hypnose was ik in afwachting van hoe ik me zou voelen en kon mij nog niet voorstellen dat mijn drang om te roken weg zou zijn. Echter zijn wij inmiddels bijna 10 maanden verder en heb ik geen sigaret meer aangeraakt! En in de weken na het stoppen ben ik totaal niet chagrijnig geweest, wat mij bij eerdere stoppogingen niet gelukt was. Het kost me geen enkele moeite, kan zelfs gewoon naast mensen staan die een sigaret op steken, het doet mij helemaal niets meer. Ik ben zo blij dat ik uiteindelijk toch de keuze heb gemaakt om onder hypnose te gaan, het heeft mij erg veel gebracht."

Marion februari 2017

Na ruim 25 jaar ben ik een niet-roker!

"Beste Gerrie, Op woensdag 30 november 2016 ben ik bij je geweest voor een hypnose sessie om van het roken af te komen. Ik rook al vanaf mijn 13e en ik ben nu 37. Ik heb van alles geprobeerd maar het hielp mij allemaal niet. Ik heb helemaal geen ervaring met hypnose en vond het eigenlijk ook wel een beetje eng en was ook erg sceptisch... je moet wel van goeie huize komen wil je mij onder hypnose krijgen! Ik ben nogal een druk en eigenwijs typje. Bij binnenkomst voelde ik me gelijk op m'n gemak. We hebben even een kort gesprekje gehad en zijn toen naar buiten gegaan om de laatste sigaret te roken. Eenmaal weer terug binnen ging ik in de relaxte stoel zitten en ging de sessie van start. Ik kan alleen maar zeggen....wat was dat relaxt! ik voelde me heerlijk en de oefening die ik moest doen ging best goed. Voordat ik het wist was het alweer voorbij en was ik weer "wakker" en gewoon helder, maar nog wel erg relaxt. De eerste dagen na de sessie waren erg onwennig want je bent zo gewend om te roken en nu deed je dat niet meer en het voelde ook alsof het simpelweg niet meer bij me hoort. Heel eerlijk: ik heb met oud en nieuw 2 sigaretten gerookt ergens diep in de nacht na heel wat glaasjes wijn maar de dag erna voelde het weer als dat roken gewoon niet meer bij me hoort. Ik kan het iedereen aanraden!!! Gerrie is een fantastisch lieve man waarbij je je heel snel op je gemak voelt. Ik ga nog een keer terug voor iets anders wat niet lekker loopt bij me. Gerrie, dank je wel!"

Barbara november 2016

Alles ziet er weer een stuk positiever uit

"Bij het naderen van de vijftig kreeg ik steeds vaker en heftigere klachten. Dit uitte zich vooral in sombere depressieve buien, waar niet alleen ikzelf maar ook mijn gezin onder leed. Ik vond mezelf niets meer waard en het leven niet meer leuk. Nadat Gerrie mij behandeld heeft met een hypnose sessie zijn de sombere gedachte voor een heel groot deel verdwenen. Ik heb mezelf weer in de hand en geniet weer van het leven. Bijkomend voordeel is dat ik ook het doorzettingsvermogen heb gekregen om minder te snoepen en eten waardoor ik al heel wat kilo's ben kwijt geraakt."

Anoniem september 2016

Minder spanning sinds de sessie

"Het gaat goed met mij. Ik merk voornamelijk dat ik geen spanning meer op mijn schouders heb, dat is de grootste verandering die ik merk. Verder schrik ik toch wel minder van de geluiden in m'n huis en zit ik heerlijk op m'n plek hier. Ben er echt blij mee. Ik heb ook wel het idee dat ik gewoon weer zin heb om dingen te ondernemen en lekker erop uit te gaan. Dus al met al voel ik mij heel goed. En ben ik erg tevreden over het resultaat. Ik vind het nog steeds een erg bijzondere en mooie ervaring, kijk er echt met een goed gevoel op terug. Mocht het in de toekomst nodig zijn, ik sta zeker open voor nog een hypnose behandeling. Heel erg bedankt voor deze ervaring!"

Paola mei 2016

Mijn gewicht gaat weer de goede kant op

"Hoi Gerrie, Het gaat goed met mij. Ik vond het een vreemde gewaarwording om gehypnotiseerd te worden. Ik had niet het idee dat ik erg diep in hypnose was en voelde dat ik elk moment gewoon kon opstaan en weggaan. Ik had het gevoel dat meneer pastor aan het preken was en ik afdwaalde omdat ik op het “schoolbord” aan het schrijven was, terwijl ik je wel de hele tijd hoorde praten... Ik vond dat je het als therapeut goed deed, je legde heel duidelijk uit wat er ging gebeuren en het voelde vertrouwd (je gaat toch met een onbekende man in een kantoor zitten…) De eerste dagen dacht ik ja het werkt echt, ik had niet meer constant trek in lekkers, daarna zakte het effect wat weg, maar was al wel de 1e kilo verdwenen. En al is het effect minder, toch heb ik nog steeds het idee dat het wel werkt al moet je er geen wonderen van verwachten. Het feit dat de ergste trek meestal weg is, is fijn al slaat er nog regelmatig een vreetbui toe (maar vanochtend “zei” de weegschaal dat er ook een 2e kilo af is!) dus als dit geleidelijk blijft doorzetten ben ik zeer tevreden. Alleen het gaan sporten is niet verbeterd, jammer maar ik heb het nooit leuk, fijn, etc. gevonden, meer een noodzakelijk kwaad. Wel ben ik verschillende keren op de fiets naar mijn werk gegaan (was ook erg mooi weer) en eigenlijk telt dat ook mee als sporten vind ik… Ik wil je alsnog hartelijk danken voor de sessie."

Esther januari 2016

Hypnose Hoorn is aangesloten bij:

CAT Collectief Alternatieve Therapeuten 2023 GAT Geschillen Alternatieve Therapeuten 2023 Stichting Hypnose - Vermeld op hypnose.nl Jeffrey Stephens Certified Hypnotist

Onze website is cookievrij! 🍪

Copyright 2016 - 2024 ©

Privacybeleid