WhatsApp

De gids naar jouw beste ik

Voel je weer gezond, gelukkig en zelfverzekerd, hypnose werkt!

Leer meer over de toepassingen van hypnose in onze video

Vrouw ontspannen in hypnos

Hoe werkt het?

 1. Gratis kenningsmakingsgesprek

  Wil je weten wat hypnose voor jou kan betekenen? Maak dan gebruik van ons gratis kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek nemen we de tijd om jouw klachten en wensen te bespreken en bedenken we samen een persoonlijke aanpak die bij jou past.

 2. Jouw eerste hypnose sessie

  De hypnosesessie is een ontspannende en aangename ervaring die niet als eng of beangstigend hoeft te worden gezien. Tijdens de sessie ben je volledig bewust van je omgeving en werken we samen om het gewenste doel te bereiken. Door middel van diepe ontspanning en gerichte suggesties word je geleid naar je onderbewustzijn, waar positieve veranderingen kunnen plaatsvinden. Het is een krachtig hulpmiddel om beperkende overtuigingen, gewoontes en gedragspatronen te doorbreken en je leven in een positieve richting te sturen. Na afloop van de sessie voel je je meestal verfrist en energiek, en klaar om de wereld met een nieuw perspectief te bekijken.

 3. Eventuele vervolgsessies

  We streven naar het oplossen van problemen in slechts één sessie, maar begrijpen dat sommige problemen meer tijd en aandacht nodig hebben dan andere. Het kan zijn dat de verbetering na één sessie minder merkbaar is dan gewenst, of dat de verbetering over tijd afneemt. In dat geval kan een vervolgsessie de nodige boost geven om weer op de goede weg te komen. Maar ook zonder probleem of klacht, kunnen vervolgsessies waardevol zijn. Je kan bijvoorbeeld terugkomen om simpelweg de ontspanning en rust van de hypnosesessie te ervaren.

 4. Deel jouw ervaring

  Door jouw ervaring met hypnose te delen, draag je bij aan een groeiende gemeenschap van mensen die hun leven op een positieve manier hebben veranderd. Samen kunnen we anderen inspireren om ook de stap te zetten en te profiteren van de vele voordelen van hypnose. Ook bij een negatieve ervaring horen wij graag van je om de hypnosezorg uiteindelijk voor iedereen beter te maken.

"Ik bevrijd mensen van problemen waar ze vaak al heel lang mee rondlopen."

Hypnosetherapeut Gerrie Schoutsen

Hypnosetherapeut Gerrie Schoutsen

Hallo, ik ben Gerrie Schoutsen, jouw gecertificeerde hypnosetherepeut. Mijn doel is om je te helpen jouw gewenste veranderingen te bereiken door middel van directe hypnose en jouw eigen woorden. Ik ben opgeleid voor het helpen van mensen die willen stoppen met roken, gewicht willen verliezen, angst willen verminderen en nog veel meer. Met meer dan twintig opleidingen en certificeringen, waaronder internationale erkenning als hypnosetherapeut, ben ik er trots op dat ik je kan helpen om jouw doelen te bereiken. Samen werken we naar de beste versie van jezelf!

Dit zeggen anderen over Hypnose Hoorn:

Na 40 jaar gestopt met roken

"Ik ben 55 en rook al vanaf mijn 14e. Een hele tijd dus. Ik ben blij dat ik bij jou onder hypnose ben geweest want ik rook niet meer. Ik kan het bijna niet geloven want ik heb van alles geprobeerd. Via jouw ontspannen sessie is het gelukt. Ik heb nog wel mijn momenten maar die kan ik makkelijk weg wuiven. Dank je wel Gerrie."

Winy september 2023

Nieuw vertrouwen in mijzelf

"Gerrie heeft een holistische kijk op de mens. Dit vond ik een zeer prettige manier van samenwerken. De behandelingen hebben mij zeer geholpen op mijn weg naar herstel. Ik heb meerdere behandelingen gevolgd bij Gerrie en elke behandeling was prettig en effectief. Door Gerrie heb ik weer vertrouwen gekregen in mijzelf en ik ben hem daar zeer dankbaar voor."

Nicole april 2023

Ik eet minder!

"Ik vond de sessie een heel aparte ervaring maar wel een prettige ervaring. Ik merkte eigenlijk meteen al dat ik minder op kon en ook minder behoefte had aan eten. De kilo's gaan er langzaam vanaf, maar ze gaan er wel af en dat is het allerbelangrijkste. Ik ben dus erg tevreden over het resultaat."

Jori januari 2023

Ik was gevoelig voor geluid

"Ik heb bij Gerrie aangeklopt, omdat ik zeer gevoelig ben voor geluid en dan vooral voor omgevingslawaai. Harde muziek, machines, brommers….. Na één behandeling heb ik al resultaat! Voorbeelden: mijn manicure heeft altijd vrij ‘stevige’ muziek op staan en meestal vraag ik haar dit zacht of uit te zetten. Dit keer registreerde ik pas halverwege de behandeling dat de radio àànstond! Hetzelfde merk ik als ik in een file toevallig naast zo’n ‘bonkende’ auto sta. Ik registreer het, maar word er niet meer beroerd van, zoals voorheen. De behandeling zelf is zeer ontspannen, Gerrie heeft een prettige stem (niet onbelangrijk bij hypnotherapie!:), is rustig, heeft een luisterend oor en gaat concreet naar de kern van je probleem. Het is dus geen ‘praat’-therapie, maar een ‘doe’-therapie. Ik vermoed dat ik na een tweede behandeling helemaal klaar ben. Een heerlijk vooruitzicht!"

Ludmilla september 2022

Ik durf weer auto te rijden

"De hypnose therapie was een heel aparte ervaring. Ik ging erheen omdat ik angstig was met autorijden. Ook durfde ik steeds minder te ondernemen omdat ik bang was dat er iets ergs kon gebeuren. Het zat allemaal in mijn hoofd waardoor ik steeds minder durfde. De hypnose vond ik grappig en apart. Het voelt net alsof je in een diepe slaap bent maar je bent er wel bij en je hoort alles. Na een week merkte ik al verschil, ik had zin om auto te rijden. Dat gebeurde daarvoor nooit. Ook durfde ik weer de snelweg op. Een heel verschil met voor de behandeling. Ik had ineens vertrouwen in mezelf en was niet bang dat er wat zou gebeuren. Ook durfde ik weer activiteiten te ondernemen, ik wou weer op vakantie of een dagje naar Amsterdam bijvoorbeeld. Voor de behandeling zou ik dit vermeden hebben. Het is niet dat de angst helemaal weg is maar wel voor een groot deel. Als ik merk dat ik iets eng vind doe ik het gewoon. Voor de behandeling had ik het vermeden. Dit is het grootste verschil wat ik merk na de behandeling. Ik kan het iedereen aanraden. Bedankt gerrie!"

Chica september 2017

De hypnosesessie

Vrij van stress
Gestopt met roken

Praktische informatie

Tarieven

Reguliere hypnose sessie

Voorafgaand aan de sessie bespreken we waar je tegenaan loopt en vervolgens wordt je onder hypnose gebracht. De sessie duurt 60 tot 90 minuten.

€135,- / per sessie

 • 🤝

  Gratis intakegesprek

  Er vindt altijd een gratis intakegesprek plaats. Hier kom er achter of hypnose voor jou geschikt is en hoe het je kan helpen.

 • Hypnose sessie

  Je wordt onder hypnose gebracht. De sessie duurt 45 tot 60 minuten.

Hét 100% FIT-pakket

Met het 100% fit-pakket nemen we de tijd om in 3 sessies naar jouw optimale gezondheid te werken.

€375,- / eenmalig

 • 🤝

  Intakegesprek

  We identificeren waar je tegenaan loopt om vervolgens een positieve impact te kunnen maken op jouw gezondheid.

 • 🚭

  1x sessie stoppen met roken óf een sessie voor afvallen

  Stoppen met roken of gewichtsverlies is vaak de grootste drempel naar een goede gezondheid.

 • 2x reguliere hypnose sessies

  We gaan nóg verder, in deze sessies kunnen we bijvoorbeeld werken aan een probleem als stress, angsten of pijn.

Virtuele maagband

De virtuele maagband is een process van 3 hypnose sessies waarin een maagband geplaatst wordt.

€699,- / eenmalig

 • 🤝

  Intakegesprek

  In het intakegesprek bespreken we of een virtuele maagband voor jouw geschikt is. In veel gevallen voldoet een algemene hypnosesessie namelijk al.

 • 3x sessie plaatsing virtuele maagband

  3 sessies onder hypnose voor het "plaatsen" van de maagband.

 • 🎧

  Audio opname (mp3)

  Vervolg het programma met audio-opnames ter ondersteuning.

Overige tarieven

 • Hypnose sessie: Stoppen met roken

  Wil je écht stoppen met roken, maar wil het niet lukken? We helpen jou een niet-roker te worden.

  €175,-

  / per sessie

  Afspraak maken
 • Online hypnose sessie

  Is het niet mogelijk op locatie te komen, dan kunnen we ook met een video-meeting een sessie uitvoeren. Neem contact op voor meer informatie.

  €135,-

  / per sessie

  Afspraak maken
 • Workshop hypnose

  In de workshop leer je in 3 uur om zelfhypnose toe te passen. Minimaal 4 personen.

  €75,-

  / per persoon

  Meer informatie

Belangrijke informatie:

Alle prijzen in Euro €, inclusief BTW. Betaling kan met PIN, contant of per online betaalverzoek.

Voor een reguliere hypnosesessie inclusief intakegesprek ga uit van ca. 60-90 minuten.

ANNULERING: Kosteloos annuleren is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de behandeling. Afzeggingen, wijzigingen en het niet of te laat (v.a. 15 minuten) verschijnen t.b.v. afspraken die niet minstens 24 uur vooraf zijn ontvangen dienen voor een gehele sessie voldaan te worden.

Hypnose Hoorn is aangesloten bij:

CAT Collectief Alternatieve Therapeuten 2023 GAT Geschillen Alternatieve Therapeuten 2023 Stichting Hypnose - Vermeld op hypnose.nl Jeffrey Stephens Certified Hypnotist

Onze website is cookievrij! 🍪

Copyright 2016 - 2024 ©

Privacybeleid